Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zayn Malik

Adatok *.*

 

 

2.jpgSzületési név: Zain Javadd Malik

Becenév: Zayn

Születési idő: 1993. január 12.

Kor: 20

Szül. hely: Bradford, Anglia

Csillagjegy: Bak

Hajszín: fekete

Szemszín: barna

Magassága: 175 cm

Testvére: 3 lánytestvér: Doniya, Waliyha és
Safaa

Családi állapot: egyedülálló

Partnere: -

 

 

 

 

 

 

 

Szemüvegben! ^^

Zayn szemüvegben. Nagyon ritkán hordja csak, de szerintem jól áll neki :]

 

 

tumblr_lrctp4q8rl1qhpi62o1_500.jpg

 

 

 

 

Cigi :/

Mindenkinek van valami rossz szokása, Zaynnek a cigi. Az X Factor egyik próbája alatt kapták le, amint kiosont egy szál cigire. Vajon a túl sok stressz miatt gyújtott rá?

 

 

xdddddd.jpg

 

 

 

Justin Bieberről beszél


Van egy csomó helyesnek látszó fiú a pop világban, így csak természetes, hogy észreveszik egymást, gondolva Zayn Malikra, aki Justin Bieberről beszélt. A We Love Pop magazin megkérdezte a fiúkat, hogy szerintük ki a legdögösebb, és Zayn Biebset választotta. ,,Azt gondolom, hogy Justin Bieber aranyosan néz ki, de jó lenne, ha egy kicsi dúrvább lenne, és kicsit többet beszélne rólam." - mondta.

 

 

 

A tökéletes randi! *.*

8.jpg

Egy randi Zayn Malikkal, valószínűleg mindenkinek egy álom, de tényleges valóság eléggé komoly szívdobbanásokat okoz. Szerencsére Zayn mindent megtervez előre, és nem hagy mindent az utolsó pillanatra. A One Direction szexi tagja elmondta: ,,Én elég régimódi vagyok, úgyhogy valószínűleg elvinném egy étterembe, majd talán moziba, ahol megnéznénk egy szép filmet. Biztosan vennék neki virágot is." Ez nagyon szép Zayn. Na kinek az álma egy randi Zaynnel?

 

 

 

Sokatmondó tweet!

amazayn-eyes-hot-one-direction-zayn-malik-favim.com-312726.jpg
Tehát jóképű, szép a hangja, ő a One Direction egyik tagja, Zayn Malik. A bölcsességében, és éleslátóságában is jeleskedik. Zaynben egyy költő, egy filozófus rejtőzik. Rengeteg forrás elmondta, hogy Zayn a korához képest nagyon éretten gondolkozik, és ha nem vagyunk biztosak életünk értelmében, olvassuk el a következő idézetet, amelyet Zayn tett közzé: ,,Élj magad miatt, és aki szeretsz... ez soha nem veszélyezteti a hitedet, és azt, ami önmagad vagy." - Na mit gondoltok?